Cand oamenii te lasa in sufletul lor, ai grija sa lasi frumusete in urma ta. Asta au facut Oana si Radu, fotografi ai New Traditions, atunci cand au fost invitati sa fotografieze nunta Teodorei si a lui Andrei.

“E un privilegiu atunci cand oamenii te cheama sa intri in intimitatea lor, cu atat mai mult cu cat pentru Teodora o faceam a treia oara.” spune Oana. Nunta lui Teodora si Andrei a avut loc la Deva. Ziua a inceput devreme cu machiajul si coafura Teodorei, apoi conform traditiei, mirii au mers fiecare la casa parinteasca pentru a se pregati. “A fost o zi plina de emotie pentru Teodora si Andrei, iar lacrimile pe care le aveau amandoi in ochi atunci cand s-au revazut, confirma cat de mult se iubesc si cat de mult asteptau acest moment… Printre multe altele, 2 lucruri ne-a placut foarte mult: rochia Teodorei si faptul ca a renuntat la traditionalul voal pentru o coronita de cristale. Iar povestea rochiei e una speciala, fiind aleasa chiar de mire pentru mireasa sa.”

Pentru cei doi oameni din spatele New Traditions, atentia la detalii este importanta. De aceea munca se face in echipa, iar fiecare, mire si mireasa, are atentia propriului sau fotograf. Sunt spectatori ai evenimentului tau si surpind momente speciale.