Salon Estetique Studio

Salon Estetique Studio

Salon Estetique Studio
Centrul de infrumusetare Estetique Studio, Timisoara, vă pune la dispoziţie o varietate de servicii: coafura, frizerie, cosmetică, make-up, extensii gene, manichiură-pedichiură clasica si SPA, unghii tehnice, masaj, împachetări corporale (parafango), masaj vacuumatic , electrostimulare, presoterapie/drenaj limfatic, tatuaj cosmetic, microdermoabraziune faciala si corporala. Vizitaţi-ne pentru a vă menţine frumuseţea şi a vă relaxa.

Noi ajutăm trupul şi sufletul să fie intr-o armonie perfectă!

Doriti sa deveniti o aparitie atragatoare din toate punctele de vedere?

Aveti doar 1 minut la dispozitie?

Vizitati-ne si nu veti regreta. Veti fi intampinat/a cu caldura de colectivul nostru cu experienta. Cu siguranta va veti simti minunat in atmosfera si caldura cu care sunteti primiti la noi.

Folosim doar produse profesionale. Cateva din brand-urile cu care lucram sunt: Alfaparf, L’oreal, Londa, O.P.I, Artego, Goldwell, Anessi, Germaine de capucini, Gerovital, Paris Berlin, Olaplex,IBD, Atelier Paris, M.A.C.

Daca ne vizitati o data, sigur va veti intoarce!
Academia Estetique Studio
Si deoarece nu suntem egoisti si dorim sa impartasim tuturor tainele meseriei noastre pe care o iubim, punem la dispozitia oricarei persoane posibilitatea de a accesa cursurile acreditate de formare profesionala.

Va rugam sa vizitati pagina Academiei Estetique Studio – CLICK aici sau accesand meniul principal (sus in pagina) sau secundar (situat in dreapta paginii). De asemenea, pentru mai multe informatii, OFERTE si PROMOTII, va rugam accesati Blog-ul Estetique Studio. Va multumim.
Despre Noi
Centrul de infrumusetare Estetique Studio si-a inceput activitatea in 29 iunie 2009. Obiectivul principal pe care ni l-am propus este acela de a oferi clienţilor nostrii servicii de calitate obişnuite şi de lux, într-un ambient relaxant, prietenos şi nu în ultimul rând, la preţuri accesibile.

Prin aceasta pagina web dorim sa va informam cat mai detaliat în privinţa tuturor serviciilor care vă stau la dispoziţie şi a tarifelor pe care le aplicam.

Ne dorim ca fiecare client nou să devină unul dintre clienţii nostrii fideli. Ne-am bucura să te numeri şi TU printre ei!

Strada Martir Cernăianu
Timișoara 300254 TM RO
Direcții
Luni – Vineri: 09 -19 Sambata : 09- 16 Duminica : Inchis